Nove perilice za posuđe svih veličina

Uživajte u eXtra rezultatima za samo sat vremena
 • Novi eXtra ciklus
 • Inverter Motor
 • eXtra Light opcija
 • Ima prostora za sve, od S do XXL veličina

  Novi eXtra ciklus dizajniran je posebno za veće predmete poput tava, posuda za kuhanje, pladnjeva za pizzu i velikih lonaca za pirjanje. Jednostavno uklonite gornju košaru i uživajte u dodatnih 53 cm okomitog prostora i blještavim rezultatima. Tave, posuda za kuhanje, pladnjevi za pizze i veliki lonci za pirjanje.

 • Za tvrdokorne mrlje od hrane.

  Kombinirano djelovanje inverter motora i inovativnog hidrauličkog sustava jamči savršene rezultate za samo jedan sat, čak i kod veoma zaprljanog posuđa.

 • Posebna njega za osjetljive predmete.

  Opcija eXtra Light pruža savršeno rješenje za pranje većih, osjetljivih predmeta s najvećom pažnjom.

Nova Extra higijena

Za vaš unutarnji mir.

Ovaj novi ciklus posebno je dizajniran za igračke, bočicu, pribor i posuđe vaše bebe, kako bi osigurali potpunu njegu i higijenu.

Baby Care

Za posuđe bez bakterija

Baby Care je posebno dizajniran ciklus koji uklanja 99.9999 % bakterija, osiguravajući higijenu za cijelu obitelj, a posebno za bebe i malu djecu*. Baby Care omogućuje jednostavno i učinkovito čišćenje i sušenje bilo kojeg predmeta, ne samo pribora za jelo već i igračaka i drugih dodataka koji zahtijevaju temeljito čišćenje.

Izvorni talijanski dizajn

Indesitove eXtra perilice za posuđe su prekrasne i atraktivne. Odaberite vaš najdraži izgled: nehrđajući čelik, srebrna ili bijela sa sivim detaljima.

Maksimalna učinkovitost

Uz eXtra perilicu za posuđe ne trebate ručno pranje: pretpranje izvodi sam stroj pomoću Eco i Normal programa, a maksimalne performanse ostvaruju se automatskim programima zahvaljujući senzorima zaprljanosti vode i inverter motorom, koji optimizira parametre pranja.

Jenostavnost i fleksibilnost uporabe

Punjenje i pražnjenje eXtra perilice za posuđe jednostavno je i sigurno zahvaljujući košarama, dizajniranima za maksimalnu flekisbilnost, koje imaju kapacitet od 14 kompleta posuđa. Sustav podizanja jednostavan za uporabu podiže gornju košaru za 3.5 cm, ostavljajući dovoljno mjesta za visoke lonce.

Minimalne razine potrošnje

S eXtra perilicama za posuđe potrebno je samo 9 litara vode (otprilike 44 % manje od tradicionalnih perilica*) za pranje 14 kompleta posuđa. Indesitova eXtra kolekcija postigla je maksimalni razred energetske učinkovitosti A+++, koji jamči vrhunske performanse pranja i sušenja uz razine potrošnje energije 20 % niže od A+. Stoga, snižavanje troškova i učinak na okoliš bit će manji za sve. 

*odnosno, perilica koja koristi 16 litara vode.

Tehnologija i sigurnost

Sve eXtra perilice za posuđe imaju tehnološki napredne sustave koji jamče maksimalni unutrašnji mir tijekom uporabe. Novi virtualni senzori interveniraju u slučaju pare ili začepljenog filtera podešavajući brzinu motora i potrošnju vode kako bi uklonili problem bez zaustavljanja ciklusa pranja. U slučaju iznenadnih promjena tlaka vode ili puknuća cijevi za vodu, Water Stop sustav trenutačno zaustavlja dovod vode zatvaranjem slavine, kako bi se stroj mogao zaustaviti. Overflow sustav, s druge strane, jamči pametnu kontrolu nad sustavom za dovod vode u perilicu. Ako je prekoračena potrebna količina vode, sustav će prekinuti rad stroja i isprazniti višak vode.

Tišina

Indesitove perilice za posuđe rade tiho, kako bi Vi mogli zadovoljno raditi nešto drugo. Novi inverter motor sa zvučno izoliranim materijalima osigurava tiho pranje noću i smanjuje razinu buke do 44 d(B)A, što možemo usporediti s tihim razgovorom.

Programi i opcije

Nove eXtra perilice za posuđe imaju veliki niz programa i opcija koje će zadovoljiti svačije potrebe: od ECO do INTENSIVE programa, od RAPID ciklusa u trajanju od 40 minuta do HALF LOAD i DELAYED START opcije.

Pouzdanost

Unutrašnjost novih EXTRA perilica za posuđe je od 100 % nehrđajućeg čelika, materijala koji maksimizira performanse pranja i sušenja, jamči savršenu higijenu i dugotrajnu pouzdanost.