2 sekunde, 1 gumb, 0 problema

Jedan pritisak gumba: Sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, postavljanje programa i pokretanje ciklusa pranja. Toliko jednostavno.

*1 pritisak potreban je nakon paljenja uređaja.

 • Push&Go
 • Ekološki prijateljska ušteda
 • Inverter Motor
 • Water Balance Plus
 • Push&Go

  Jedan pritisak gumba: Sve što je potrebno za postavljanje programa i pokretanje ciklusa pranja. Toliko je jednostavno.

  *1 pritisak potreban je nakon paljenja uređaja.

 • Vaša svakodnevna ušteda.

  30° ECO ciklus omogućuje iste performanse i rezultate pranja na ciklusima s višom temperaturom, tako da možete uživati u svježem i čistom rublju dok štedite novac i dajete svoj doprinos čistom okolišu.

 • Veća snaga za vaš deterdžent

  Poseban način okretanja bubnja dizajniran je za učinkovito uklanjanje mrlja i povećanje snage čišćenja vašeg deterdženta. Svako okretanje bubnja kalibrirano je za brigu o vašoj odjeći i savršenu čistoću. Odlična kontrola nad motorom smanjuje vibracije u svim fazama, uključujući okretanje, kako bi se osigurao tihi rad.

 • Samo najpotrebnija količina vode.

  Inovativni senzor optimizira potrošnju vode u svakoj fazi pranja korištenjem potrebne količine za punjenje koje perete. Na taj način, uz uštedu vode, štedite i na energiji potrebnoj za zagrijavanje vode.

Push&Go tehnologija

Turbo programming tehnologija

Jedan pritisak gumba: Sve što je potrebno za postavljanje programa i pokretanje ciklusa pranja. U 45 minuta do besprijekorno čistog rublja.

*1 pritisak potreban je nakon paljenja uređaja.

Anti-odour ciklus

Inovativno okretanje bubnja, dodatno ispiranje na kraju ciklusa i konstantna kontrola nad temperaturom omogućuju vam da vašu odjeću očistite od neugodnih mirisa od dima, prljavštine ili masti.

Anti-stain opcija

Za temeljitije uklanjanje različitih tipova mrlja

 • Mrlje od hrane – Uklanjanje organskih mrlja kao što su mrlje od umaka, nadjeva, vina.
 • Mrlje od posla – Uklanjanje mrlja od tinte i šminke.
 • Mrlje od boravka vani  - Uklanjanje tipičnih mirisa i mrlja od trave i blata.

Brzi ciklus

Jednostavno odaberite vrijeme koje imate na raspolaganju za pranje.* 

 • 9 minuta: najbrži ciklus za osvježavanje na tržištu.
 • 30 minuta: kratki 30° C ciklus pranja idealan za miješano rublje.
 • 1 sat: ciklus pranja na 60° C u odličnoj kombinaciji vremena i rezultata pranja.

Preskakanje programa

Ako morate izaći iz kuće i ne želite ostaviti stroj uključen, pritisnite gumb za ubrzavanje i stroj preskače ciklus ispiranja i centrifuge te završava ciklus u samo 20 minuta.

Program za posteljinu

Za uštedu vremena i novca, delikatan ciklus za održavanje mekoće i obujma vaše posteljine/popluna.

Program za automatsko čišćenje

Posebno dizajniran za čišćenje unutrašnjosti stroja bez korištenja posebnih deterdženata. Periodična aktivacija omogućuje vam pranje u stroju koji je uvijek čist i higijenski te produžuje životni vijek uređaja uklanjanjem, na 90°, svih ostataka od hrane koji bi mogli prouzročiti neugodne mirise.

Evolucija dizajna

Čisti talijanski stil

Pouzdano, snažno, prekrasno. Vaš Innex uređaj omogućuje vam jednostavnu upotrebu u kombinaciji s lijepim talijanskim dizajnom

Jednostavno i intuitivno

Jednostavno i intuitivno

Sve što trebate, na prvi pogled

Sve u vašoj Innex perilici dizajnirano je za jednostavnu i intuitivnu upotrebu: Push&Wash jednostavno se pronalazi na stroju zbog svoje lijepe plave boje. Programi i ciklusi su jednostavno raspodijeljeni tako da brzo možete pronaći potrebne programe. Sve posebne funkcije i značajke popraćene su jednostavnim opisom na novim upravljačkim pločama. Jednostavno, zar ne?

Sav potreban prostor

Sav potreban prostor

Veliki otvor u vašoj Innex perilici pojednostavljuje punjenje i pražnjenje vašeg rublja. Njezina ergonomska ručka dizajnirana je za ugodnu upotrebu.