Rješenje za pranje i sušenje rublja jednim pritiskom gumba*

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.
 • Push&Go
 • Wash & dry
 • Anti-Stain
 • Airfresh
 • Rapid 30’
 • Push&Go

  Jedan pritisak gumba: to je sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, podešavanje program i pokretanje ciklusa pranja-sušenja. Toliko je jednostavno!

  *1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

 • Oprano i osušeno rublje u 45’

  Wash&Dry uključuje brzi i učinkoviti ciklus pranja u samo 15 minuta popraćen s 30 minutnim ciklusom sušenja. Posebna Wash&Dry tehnologija vašem rublju omogućuje jednostavno glačanje i spremno je za oblačenje

 • Zbogom tvrdokornim mrljama

  Odaberite tip mrlja i pustite da vaša perilica obavi ostalo: automatski odabire najbolje postavke za uklanjanje mrlja. Opustite se. Mrlje od hrane: vino, voće, nadjevi i druge organske mrlje. Mrlje od posla: tinta, motorna ulja, itd. Mrlje od boravka vani: blato i trava te druge tipične mrlje. Za pamuk i sintetičke cikluse na 30° do 60°C.

 • Airfresh

  AirFresh ciklus osvježava vaše čiste predmete u samo 30 minuta. Vrući zrak duboko ulazi u vlakna zahvaljujući posebnim okretajima bubnja, što pomaže u uklanjanju dima, masti i drugih čestica

 • Rapid 30’

  Kada nemate vremena ovo je idealan program za vas: ciklus je gotov u 30 minuta.

Tehnologija Push & Go

Turbo programming tehnologija

Jedan pritisak gumba: sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, podešavanje programa i pokretanje ciklus pranja-sušenja*. U samo 45 minuta imate čistu odjeću bez mrlja.

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

Revolucija namijenjena svima

2 sekunde: jednostavan pritisak gumba.

1 gumb: za uključivanje uređaja odaberite i pokrenite vaš Wash&Dry program, idealno za pamuk i umjetna vlakna, u isto vrijeme.

0 problema: odlični rezultati jednostavni za glačanje.

Opustite se.

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

Evolucija dizajna

Prekrasan talijanski stil

Pouzdano, snažno, prekrasno. Vaš Innex uređaj omogućuje vam jednostavnu upotrebu u kombinaciji s lijepim talijanskim dizajnom

Jednostavno i intuitivno

Jednostavno i intuitivno

Sve što je potrebno, na prvi pogled

Sve u vašoj Innex perilici dizajnirano je za jednostavnu i intuitivnu upotrebu: Push&Wash gumb u narančastoj boji, jednostavno se pronalazi na stroju. Programi i ciklusi su jednostavno raspodijeljeni, tako da brzo možete pronaći potrebne programe. Sve posebne funkcije i značajke popraćene su jednostavnim opisom na novim upravljačkim pločama. Jednostavno, zar ne?

Sav potreban prostor

Sav potreban prostor

Veliki otvor u vašoj Innex perilici-sušilici rublja pojednostavljuje punjenje i pražnjenje vašeg rublja. Njezina ergonomska ručka dizajnirana je za ugodnu upotrebu bez poteškoća.