Kolekcija Aria

Savršena harmonija performansi i dizajna

Savršeni rezultati s više od 80 recepata samo jednim okretajem!
Savršeni rezultati s više od 80 recepata samo jednim okretajem!

Pojednostavite vaše svakodnevno kuhanje s Turn&Cook, pametnom funkcijom koja automatski postavlja vrijeme i temperaturu kuhanja za više od 80 recepata. Plus, ne trebate se brinuti o prekuhanim jelima jer pećnica se automatski isključuje nakon završetka programa.

Osvijetljena iznutra

Nema potrebe da otvorite vrata kako bi provjerili vašu hranu: zahvaljujući unutrašnjoj rasvjeti sve je jasno i pod kontrolom

Više mjesta za vaše recepte

71 l za izvanredno i simultano kuhanje uz XXLCapacity: veća posuda za kapanje i maksimalna fleksibilnost.

Click&Clean

Tvrtka Indesit prva je izradila patentirani sustav za jednostavno uklanjanje i čišćenje staklenih unutrašnjih vrata. Brz i jednostavan postupak u samo 2 koraka. Bez uporabe alata.

Veći roštilj, bolji rezultati

Ravnomjerno roštiljanje uz FullSurfaceGrill: poboljšani dizajn za potpuno pokrivanje cjelokupne površine.

DVOSTRUKE MIKROVALNE PEĆNICE BRZO I UČINKOVITO KUHANJE*

Zahvaljujući posebnom sustavu koji udvostručuje emisiju mikrovalova, nove mikrovalne pećnice iz Aria kolekcije nisu samo pouzdan saveznik, već i dragocjena prednost u kuhinji: osiguran rezultat kuhanja kao u tradicionalnim pećnicama.

*Dvostruka emisija valova

Poklopac za mikrovalne pećnice, jednostavno funkcionalan

S poklopcem za mikrovalne pećnice možete istovremeno zagrijati dva jela bez miješanja mirisa, čime ćete uštedjeti na vremenu. Štoviše, može se koristiti i za ponovno zagrijavanje jednog jela kako bi sačuvali njegovu mekoću i spriječili prolijevanje.

NOVO ISKUSTVO KUHANJA NADOHVAT RUKE

U skladu s najnovijim kućanskim trendovima, nove indukcijske ploče predstavljaju funkcionalno, sigurno i savršeno rješenje koje pristaje svakoj suvremenoj kuhinji zahvaljujući uglađenom dizajnu, fleksibilosti i performansama uštede energije.

DualZone: velika svestranost za više mogućnosti

Ova prilagodljiva kuhinjska zona omogućuje vam odabir mjesta za postavljanje dva lonca na dva odvojena područja za kuhanje ili upotrebu jednog velikog područja za jednostavno kuhanje s velikim loncima i tavama poput lonaca za kuhanje ribe.

MaxiCook: jedno područje, višestruko kuhanje

MaxiCook tehnologija omogućuje vam spajanje višestrukih područja za kuhanje u jedno veliko područje. Stoga, jedna zona za kuhanje može se koristiti s loncima različitih veličina, prilagođavajući toplinu stvarnoj veličini lonca.

Brzo i jednostavno čišćenje

Zahvaljujući glatkoj površini, jednostavno obrišite površinu za kuhanje i očistite pomoću mokre spužve, bez rizika.

Sigurnost na prvom mjestu: nema kontakta s plamenom

Grijači element započinje s radom samo kada detektira lonce s dnom od nehrđajućeg čelika, ostavljajući ostatak površine na sigurnoj hladnoj temperaturi. Visokokvalitetni sigurnosni sustav pruža sigurnost čak i kad su djeca u blizini.

STIL I FUNKCIJA NADOHVAT RUKE

Indesit plinske ploče za kuhanje sinonim su za maksimalnu pouzdanost i savršene rezultate kuhanja. Dizajnirane su za ravnomjernu distribuciju topline, brzo kuhanje i smanjenu potrošnju energije.

Savršena harmonija

Gumbi su usklađeni s pećnicom i mikrovalnom pećnicom zbog zajedničkog sklada dizajna i performansi.

HighPower plamen

Nova generacija plamenika s dvostrukim prstenovima koja, zahvaljujući povećanoj distribuciji plamena, pruža izravnu toplinu i povećanu učinkovitost i na taj način brže postiže temperaturu vrenja.

Funkcionalnost susreće sigurnost

Dizajn ploča za kuhanje poboljšan je kako bi omogućio ravnu površinu izrađenu od jednostruke jedinice bez ždrijebova, koja olakšava čišćenje i kod slučajnog prolijevanja hrane ili tekućine po površini.

SAVRŠENA KOMBINACIJA PERFORMANSI I DIZAJNA

Indesit nudi široki raspon kuhinjskih napa, dizajniranih da vam omoguće učinkovitost, stil i harmoniju, bilo da su izrađene od nehrđajućeg čelika ili stakla. Pristaju uz jedinice za kuhanje iz Aria kolekcije.

Stil i značajke

Indesit nudi širok raspon kuhinjskih napa dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe i zahtjeve, imajući u vidu i estetski dizajn.

Trostruka snaga

Nove kuhinjske nape imaju 3 različite prilagodljive brzine, ekvivalentne različitim razinama snage motora, koje će vam omogućiti prilagođavanje performansi u skladu s vašim potrebama.

Click&Clean funkcija

Uklanjanje aluminijskih filtera protiv masnoće može biti učinjeno u samo nekoliko jednostavnih koraka, omogućujući njihovo jednostavno čišćenje u perilici za suđe te jednostavno vraćanje na mjesto pomoću jednog klika.

Svjetlija atmosfera

Prednja rasvjeta dizajnirana je da poboljša vidljivost, omogućujući ravnomjernu raspodjelu svjetlosti izravno u svim smjerovima.