Velika kupovina namirnica zaslužuje vrhunsku svježinu.

Voće i povrće, riba i meso, mlijeko i sir. Također i jaja, umaci te preljevi. Kada pričamo o kupovini namirnica za cijelu obitelj popis je velik. Zato je tjedna kupovina sve veća i veća, kao i razina svježine koja je potrebna jednom kad donesete namirnice doma. Zahvaljujući novim Total No Frost kombiniranim hladnjacima sa Push&Go gumbom, ovo više nije problem: potreban je samo jedan pritisak gumba za brzo hlađenje unutrašnjosti hladnjaka i zamrzivača te za čuvanje idealne svježine za svaku namirnicu. Ovi hladnjaci čine život jednostavnijim nego ikad prije zahvaljujući drugim funkcijama za maksimalnu praktičnost i pouzdanost.

Osmišljeni da ih svi mogu koristiti.

Uvijek idealna svježina samo jednim pritiskom gumba.

Svježi sastojci uvijek se nalaze na tjednom popisu za nabavku, ali njihovo čuvanje na odgovarajućoj temperaturi može biti teško, posebice kada je hladnjak pretrpan i često otvaran, što uzrokuje povećanje temperature.

Zato novi Indesit Total No Frost hladnjaci predstavljaju Push&Go: pametnu funkciju za uspostavu idealne temperature u cijelom hladnjaku, lako i brzo.

Potreban je samo jedan pritisak prije organiziranja namirnica u hladnjaku kako bi se aktivirala dodatna rashladna snaga u obje šupljine i kako bi se svaki sastojak sačuvao zahvaljujući 40% bržoj uspostavi temperature*.

*Uspoređeno kada Push & Go nije aktiviran. Interno ispitivanje provedeno sa shemama opterećenja prema normi IEC 62552. 40% odnosilo se na model visine 2 metra bez imverter kompresora; ostali modeli mogu dati drugačije rezultate.

Pick&Go

Jedna kutija, puno namjena.

Nema neiskorištenog prostora, u novom Indesit hladnjaku uz Pick&Go:

uklonjivi spremnik koji iskorištava prostor ispod police. Savršen za skladištenje sira, hrane za doručak ili ostataka, može se izvaditi iz hladnjaka i staviti u mikrovalnu pećnicu kako bi se zagrijala hrana, donijeti na stol ili odnijeti na uredske i školske ručkove - te također oprati u perilici posuđa.

Zahvaljujući njegovom horizontalnom izvlađenju fleksibilnost se optimizira, omogućujući najbolje korištenje prostora.

pick&go kutija
FreshSpace +

Jednostavna kontrola vlažnosti za očuvanje svježine.

Voće i povrće velik su dio svakog hladnjaka, pa je neophodno da sačuvaju svježinu kako bi se tijekom cijelog tjedna uživalo u zdravim jelima. Ladica FreshSpace+ ima jednostavan za korištenje slider koji omogućuje podešavanje veće razine vlažnosti za spremanje povrća ili niže razine za voće, stvarajući idealne uvjete vlažnosti za duže čuvanje voća i povrća svježim i hrskavim.

Indesit FreshSpace+
ExtraFresh 0 ° C

Extra hladno za osjetljivu hranu.

Osjetljiva hrana treba posebnu pozornost.

Ova posebna ladica na oko 0ºC* stvara savršene uvjete za ribu, meso i druge osjetljive sastojke.

* 1-2°C s postavkom hladnjaka na 4°C/srednji, okolina na 25 °C. U skladu s normom EN 62552-1/-2/-3:2020

Indesit ExtraFresh 0°C
Flexible inner door

Maksimalno iskorištavanje vertikalnog prostora.

Visoki predmeti više neće biti problem.

Zahvaljujući podesivim polubalkonima u vratima, jednostavno vertikalno premještanje napravit će prostor za boce i staklenke različitih visina.

Indesit prilagodljivi balkoni u vratima
ExtraStrongStaklo

Super otporan materijal za izuzetno otporne police.

Novi Indesit Total No Frost hladnjaci sadrže snažnije police izrađene od debelih stakala. To znači da police mogu držati do 100 kg bez lomljenja, što omogućuje sigurno čuvanje hrane i teških predmeta.

Indesit ExtraStrong Staklo
 • Total No Frost
 • Tiho hlađenje
 • Garancija 15 godina*
 • Bez gnjavaže.

  Stvaranje leda u zamrzivaču i kondenzacija u hladnjaku učinkovito se sprječavaju zahvaljujući Total No Frost tehnologiji koja jamči stalnu cirkulaciju zraka, izbjegavajući pritom gnjavažu ručnog odmrzavanja.

 • Najveća učinkovitost pri niskoj razini buke

  Novi Indesit Total No Frost hladnjaci s Push&Go vrlo su tihi, zahvaljujući kvalitetnim komponentama i posljednjoj generaciji inverter kompresora, prikazan na nekim modelima. Zahvaljujući tim značajkama, hladnjak radi tiho, čak 37 dB(a).

 • Potpuna pouzdanost pruža potpuni mir.

  Dugotrajne izvedbe uvijek su zajamčene 15-godišnjim jamstvom za kompresor, što nove Indesit hladnjake čini još pouzdanijim.

  * Sve što je potrebno jest registracija hladnjaka, online ili pozivanjem odabranog broja .

Novi pouzdani saveznici u organizaciji svake kupovine namirnica

Novi Indesit Total No Frost hladnjaci imaju potpuno novi dizajn.

Suvremena paleta boja.

Suvremena paleta boja.

Bijela, Inox, Crna: smatra se da ova paleta boja odgovara bilo kojoj modernoj kuhinji, spajajući stil sa funkcionalnošću.

Vrhunska kvaliteta i upotrebljivost u svakom detalju.

Vrhunska kvaliteta i upotrebljivost u svakom detalju.

Push&Go funkcija novih Indesit Total No Frost hladnjaka

je dodatna praktična pomoć u očuvanju hrane: kontrolirana jednim pritiskom, pruža dodatno hlađenje u obje šupljine kako bi se temperatura brže povratila. Novi Total No Frost ima i potpuno novi interijer, s kvalitetnim detaljima i jednostavnim dizajnom komponenata.